Court Rivals Forums

An open forum to discuss issues related to Court Rivals!

You are not logged in.

#26 2008-11-01 18:37:29

WFUnDina
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-07-11
Posts: 9484
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

I really like this. I hate the drop down box lag.


http://www.courtrivals.com/images/sigs/6656.jpg
My blog in the works.... http://nohomersallowed.blogspot.com/

Offline

 

#27 2008-11-01 18:45:33

24Bryant24
Member
Accomplishments: 0
From: Washington, Dc
Registered: 2008-06-07
Posts: 12824
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

WFUnDina wrote:

I really like this. I hate the drop down box lag.

On the comp its fine. but on a cell. its horrible


WALLshington

Offline

 

#28 2008-11-01 18:54:40

WFUnDina
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-07-11
Posts: 9484
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

It only happens for a second, but it mildly annoys me.


http://www.courtrivals.com/images/sigs/6656.jpg
My blog in the works.... http://nohomersallowed.blogspot.com/

Offline

 

#29 2008-11-01 19:30:50

bheilman
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-04-23
Posts: 3768
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

I also like that it fixes the other problem brought up in this thread which is that if you have two gym rat you would probably never use regular training.

Also if we are changing this page around put endurance on top of speed. Makes copy/pasting easier.

Offline

 

#30 2008-11-01 19:31:26

GameOver
Member
Accomplishments: 0
From: the lake North Carolina
Registered: 2008-05-21
Posts: 1969
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

Chop wrote:

This is an awesome idea.  I use my blackberry to access the site sometimes and I can currently only do regular training with it since the drop down box doesn't work with a mobile device.  It would make it much simpler to see all the times directly there anyway so this gets a big +1 from me.

i agree to this post 100% well -  the fact i have a lg voayger and not blackberry ):

we need a mobile vrison for court rivals   so we can fix the training problem.

Last edited by GameOver (2008-11-01 19:33:05)


http://www.courtrivals.com/images/sigs/1310.jpg
FIGHT FIRE WITH FIRE
Smokdaganj Florida__boi08    you may have left us but we aint going to for get you 2
[qoute] i NEED PREMIUM. IF I DONT GET ONE BEFORE JANUARY 1st, IM LEAVING CR.[/qoute] <<<<<< warriorsgohard   on the qoute

Offline

 

#31 2008-11-01 19:58:55

NySportsRule
Member
Accomplishments: 0
From: DC
Registered: 2008-05-10
Posts: 2529
PM  Website

Re: Training Intensity Dropdown Box

GameOver wrote:

Chop wrote:

This is an awesome idea.  I use my blackberry to access the site sometimes and I can currently only do regular training with it since the drop down box doesn't work with a mobile device.  It would make it much simpler to see all the times directly there anyway so this gets a big +1 from me.

i agree to this post 100% well -  the fact i have a lg voayger and not blackberry ):

we need a mobile vrison for court rivals   so we can fix the training problem.

Definitely...I can't train at all on my mobile either, Sprint Instinct, we need a mobile version.

Last edited by NySportsRule (2008-11-01 19:59:32)


Offline

 

#32 2008-11-01 20:00:59

DmanWR85
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-06-04
Posts: 6868
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

Can people on Iphones train?


Earn Money by doing Surveys
Get Money for Doing what you already do- SEARCH
These are Completely legit...Have gotten over $50 from the 2. Pm if you have questions

Offline

 

#33 2008-11-01 20:17:20

GameOver
Member
Accomplishments: 0
From: the lake North Carolina
Registered: 2008-05-21
Posts: 1969
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

NySportsRule wrote:

GameOver wrote:

Chop wrote:

This is an awesome idea.  I use my blackberry to access the site sometimes and I can currently only do regular training with it since the drop down box doesn't work with a mobile device.  It would make it much simpler to see all the times directly there anyway so this gets a big +1 from me.

i agree to this post 100% well -  the fact i have a lg voayger and not blackberry ):

we need a mobile vrison for court rivals   so we can fix the training problem.

Definitely...I can't train at all on my mobile either, Sprint Instinct, we need a mobile version.

yeah  i agree  its gay  i can only use  the  regular training when i want to use accelerated  on my phone   i mean i dont want to have to wait 4 hours to add  one  speed if i cant log  on * to add a note to this i was able to make a  post on site with my phone 

btw and if you have prem the chat box wont load (when i had my 2 day free prem when i loged on with my cell phone it didnt work) .  and no way Dman if you have an iphone     mad no fair

Last edited by GameOver (2008-11-01 20:18:55)


http://www.courtrivals.com/images/sigs/1310.jpg
FIGHT FIRE WITH FIRE
Smokdaganj Florida__boi08    you may have left us but we aint going to for get you 2
[qoute] i NEED PREMIUM. IF I DONT GET ONE BEFORE JANUARY 1st, IM LEAVING CR.[/qoute] <<<<<< warriorsgohard   on the qoute

Offline

 

#34 2008-11-01 20:45:04

dabears2334
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-05-10
Posts: 11643
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

Fantastic idea +1 for sure hopefully a mod will see this soon


"I ain't afraid of you, I'm just a victim of your fear"- Saul Williams
http://www.courtrivals.com/images/sigs/1968.jpg
"When life throws you a curve, hope it's a hanging one"-dabears
R.I.P. Chris Henry sad

Offline

 

#35 2008-11-01 20:49:04

Camel
Retired Aussie Dromedary
Accomplishments: 0
From: Adelaide, Australia
Registered: 2008-06-12
Posts: 11953
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

DmanWR85 wrote:

Can people on Iphones train?

Yep, they can. Have tried it and it works.


http://www.courtrivals.com/images/sigs/3999.jpg

Too many players, too many teams!

Offline

 

#36 2008-11-01 21:04:11

Jdog2313
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-10-19
Posts: 6096
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

DmanWR85 wrote:

Can people on Iphones train?

iphones can do regular internet


big_smile

Offline

 

#37 2008-11-01 22:21:20

marv88harrison
Member
Accomplishments: 0
From: State College, PA
Registered: 2008-08-31
Posts: 6517
PM  Website

Re: Training Intensity Dropdown Box

+1. For those that think the links make the site look cheap I'm sure they could come up with some kind of icon system instead of plain text.


Al Michaels | The Baltimore Bullets
Mike Carey | Candy Trafficking Task Force

Offline

 

#38 2008-11-01 22:34:22

Slick Rick
Member
Accomplishments: 0
From: Virginia
Registered: 2008-05-31
Posts: 6799
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

I don't see a reason why not to do it.  Seems like a cool idea.


Court Rivals Championship Team / Season 5

Bgirl: Honestly, Supert, you can be really creepy.
Supert420: and anyone thinkin about bgirl in the shower right now.....a HOT shower smile

Offline

 

#39 2008-11-01 22:40:15

apollocreed
Member
Accomplishments: 0
From: On the beach hugging men
Registered: 2008-09-04
Posts: 2294
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

24Bryant24 wrote:

Yeah, I go with Dukester. Im not for, nor against. I just want something to make it easier on Mobile.

aka you are for, cuz this makes is easier on mobile... lol. as of now i single train the longest thing i have, then when i get home put in my accelerateds, then cancel the regular i had so it counts towards the accelerated trainings. this doesnt always work if im gone for a while now.

great idea +1


Dont counter dict yourself. -- drcherry
POST A PIC ILL GRADE YOU FOR THE FUTURE -- KIMBO(talking about a "13 year old girl")

Offline

 

#40 2008-11-02 00:18:01

24Bryant24
Member
Accomplishments: 0
From: Washington, Dc
Registered: 2008-06-07
Posts: 12824
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

apollocreed wrote:

24Bryant24 wrote:

Yeah, I go with Dukester. Im not for, nor against. I just want something to make it easier on Mobile.

aka you are for, cuz this makes is easier on mobile... lol. as of now i single train the longest thing i have, then when i get home put in my accelerateds, then cancel the regular i had so it counts towards the accelerated trainings. this doesnt always work if im gone for a while now.

great idea +1

How long the amount of the skill is not wat were trying to fix. Were trying to make it easier to get to Acclerated and Intense training on a cell.


WALLshington

Offline

 

#41 2008-11-02 00:18:35

DmanWR85
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-06-04
Posts: 6868
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

Jdog2313 wrote:

DmanWR85 wrote:

Can people on Iphones train?

iphones can do regular internet

k just double checking


Earn Money by doing Surveys
Get Money for Doing what you already do- SEARCH
These are Completely legit...Have gotten over $50 from the 2. Pm if you have questions

Offline

 

#42 2008-11-02 00:50:20

trowa08
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-06-26
Posts: 8025
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

+1


|HB Assassins Allstars| -Team Captain- -CLASSIC- "Season 26 Champion S23 runner up"
|HB AssassinsX| -Team Captain- -JORDAN- "Season 26 Champion S25 runner up S-22,23 Elite 8"
|Project Genesis| -CLASSIC- "Seasons 27-28-29 Champions[3peat] "
http://www.courtrivals.com/images/sigs/5183.jpg

Offline

 

#43 2008-11-02 00:54:45

shadow33
Member
Accomplishments: 0
From: Hyattsville Maryland
Registered: 2008-07-12
Posts: 6754
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

+1 excellent idea with this idea I can start using my cell phone to train when I'm away to go to a trip or something like that.

Offline

 

#44 2008-11-02 02:42:25

NySportsRule
Member
Accomplishments: 0
From: DC
Registered: 2008-05-10
Posts: 2529
PM  Website

Re: Training Intensity Dropdown Box

I can't even train regular on my phone. I can get to the page and everything but I can't sign in. I sign in, press submit, and then it goes right back to the homepage with me signed out. That's why I say we need a mobile site, I really want to train on my phone, I'm on the internet on it all the time, but I can never train on it.


Offline

 

#45 2008-11-02 03:07:42

Slightly Hyphy
Member
Accomplishments: 0
From: Bay Area
Registered: 2008-05-27
Posts: 18910
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

I like the drop down box


"When I play ball I really like to bang with the big men down low. I'm pretty aggressive but sometimes bobbling balls is a challenge-you've just got to really reach in there and really get a firm hold. When it comes down to it, I really just have to pound it up in there if I want to score" -MyNetsForLife

Offline

 

#46 2008-11-02 07:03:07

manzkee
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-09-20
Posts: 412
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

+1

Offline

 

#47 2008-11-04 09:28:51

Bearcat89
Member
Accomplishments: 0
From: Sunny Florida
Registered: 2008-06-19
Posts: 189
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

Absolutely yes!  Training on my Blackberry is a nightmare.


http://www.courtrivals.com/images/sigs/4566.jpg

Offline

 

#48 2008-11-11 14:02:00

warriorsgohard
Member
Accomplishments: 0
From: On Court Rivals
Registered: 2008-05-28
Posts: 6535
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

+100 You are god!


When god gives you lemons, you find a new god.

"why the truck was my team name changed? and whos zack efron?"
~Some user

Offline

 

#49 2008-11-11 14:02:58

Bhill1767
Member
Accomplishments: 0
Registered: 2008-06-21
Posts: 2156
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

+1


http://www.courtrivals.com/images/sigs/4778.jpg
Season 3 Sweet 16 (OSU Cowboys), Season 8 CHAMPS  (Franchise Underdogs)
Season 10 Runner-Ups (Spider-pigs), Season 11 Runner-Ups (B10)

Offline

 

#50 2008-11-11 16:27:33

Btownballa
Member
Accomplishments: 0
From: NY
Registered: 2008-06-06
Posts: 632
PM

Re: Training Intensity Dropdown Box

yeah Its pretty messed up not being able to use acc or intense on my cell, or access my second player..thats the worst part.


http://www.courtrivals.com/images/sigs/6182.jpg

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson